donderdag, september 21, 2006

Sire, er zijn geen Belgen meer

Als je weet dat we op deze aardkloot rondlopen met ongeveer zes miljard mensen (of menselijke levens- vormen of noem het zoals je wil), dan weet je ook dat de kans groot is dat er ergens wel iemand rondloopt die misschien wel jouw evenbeeld is. What are the odds dat je die persoon ooit tegen het lijf loopt? Haast onbestaande, zou je zo denken, niet?
Deze zomer was ik met een makker een weekje in Frankrijk om de Tour te volgen. In een klein dorpje in the middle of nowhere lopen we plots bovenstaand persoon tegen het "ranke" lijf. Hij zag er wat opgeblazen en goedkoop uit, hemd open en zonnebril op; but hack, het was vakantie en het was tropisch warm. Hij leek verdacht veel op Prins Laurent. Zou het hem echt zijn?
Nee, dat kan toch niet! Loopt Claire er niet bij? Zijn er geen hondjes in de buurt? Uiteindelijk onze moed bij elkaar geraapt (niet zo moeilijk na 7 pinten) en op de man afgestapt met de vraag of we een foto mochten nemen. Als puntje bij paaltje kwam wou hij nog vergoed worden voor die foto. Achteraf kom je thuis en lees je verhalen dat onze prins bankroet zou zijn, dat hij de exclusieve foto's van zijn pasgeboren tweeling voor grof geld verkocht zou hebben...

Zou het dan toch zijn? Aan jullie om te oordelen. De onderste foto is alleszins 100% the real thing.

2 Comments:

At 22 september, 2006 16:14, Anonymous Anoniem said...

kleine nuancering,

het waren geen 7, maar 8 pinten.

Diene makker.

 
At 28 september, 2006 09:11, Anonymous Anoniem said...

Stop met foto's van Steven te publiceren

 

Een reactie posten

<< Home