maandag, juni 30, 2008

Nieuwe wegen

Bloggen is altijd leuk geweest, in het begin zelfs zeer leuk en ja, bovendien verslavend. En ik hoop voor de mensen die hier vaak komen lezen dat ze dat ook altijd graag gedaan hebben. Maar hoe grappig, origineel en subliem die artikels bijwijlen waren (het stinkt hier weer), de fotoblogs van afgelopen week zijn simpelweg veel leuker om te maken, en vooral veel toegankelijker. Ja, wie mij kent, vindt het misschien leuk om mijn sportieve escapades te volgen of over de puisten van Philippe Gilbert te lezen, maar geef toe, een foto van Tom Boonen met een vuist in zijn kont is immens veel toegankelijker (de foto he, niet de kont).

Wat dit laatste betreft, in Humo heb je elke week de rubriek "Leve de Legende", waar je zelf een foto van tekst(ballonnetjes) mag voorzien. De leukste worden op de site geplaatst en de allerbeste krijgt bovendien een vermelding in de HUMO zelf.

Vorige week was het een foto van Boonen op de massagetafel. Groot was onze verbazing echter toen we niet geselecteerd werden met onderstaande inzending. Gewoon niet grappig genoeg, of zou het kunnen dat zelfs het grote HUMO zichzelf censuur oplegt?

We don't care, zolang we ons maar amuseren. En daar draait het allemaal toch om nietwaar?

2 Comments:

At 01 juli, 2008 09:49, Anonymous Anoniem said...

Dit mag wel, maar mijnen Obama-Clinton was er over? Dat snap ik niet goed...

 
At 01 juli, 2008 12:55, Anonymous Anoniem said...

niets zo leuk als een partijtje fistfucken Ollie.

 

Een reactie posten

<< Home