dinsdag, augustus 19, 2008

Nog steeds de dag van de rit naar Alpe d'Huez

Het is ondertussen al bijna een maand geleden, maar iedereen herinnert zich nog de demarrage van Carlos Sastre aan de voet van de klim naar Alpe d'Huez. Hij zou de rit winnen, en meer nog, de gele trui pakken (om hem niet meer af te staan).

Ons hotel bevond zich net naast dat waar CSC logeerde. En al wie naar Tour 2008 gekeken heeft, weet dat Lieven Van Gils elke avond naar het hotel van de winnaar ging voor een interview. Ik wist dat ook...

Dus wij die avond even een kijkje gaan nemen in dat hotel. En ja, in de lobby stond de beruchte interviewtafel waarrond de ploeg van Sporza de camera's reeds aan het opstellen was. Het duurde bijgevolg niet lang vooraleer gans de lobby vol ramptoeristen stond, wij inbegrepen. Hoe zouden we ons hier kunnen uit redden? Hoe zouden we erin slagen om niet weggejaagd te worden straks? De uitzending zou immers live plaatsvinden.

We ploften ons neer in de zetels van de lobby, pakweg anderhalve meter achter de camera's, maar wel aan de andere kant dan waar al het volk stond. We were just there minding our own business, you know. Net voor de uitzending diende al dat volk de ruimte te verlaten. Iedereen, behalve wij...

Toen het interview met Sastre live uitgezonden werd, zaten wij een dikke meter achter hem. Stel je voor, opeens een bord dat door het beeld schuift met daarop de tekst rimbaloe.be, het zou wat geweest zijn. Het ontbrak me echter aan lef, en vooral ook aan een bord met die tekst op.

Alleszins, dit was de kers op de taart, ik heb toch maar weer lekker een foto met de Tourwinnaar kunnen versieren. Ik sta er misschien wat janetterig op, maar ik heb gelukkig toch niet meer dat rode T-shirt aan.

1 Comments:

At 20 augustus, 2008 08:47, Anonymous Anoniem said...

Hoe zou het trouwens met dat rode T-shirt zijn? Zou lola de vlekken en geur eruit gekregen hebben en meer, zou rimbaloe dit weekend deze t-shirt aantrekken om naar een plaatselijke bbq te komen? (zou hij dat lef hebben?)

 

Een reactie posten

<< Home