dinsdag, juni 05, 2007

Geen censuur

Het wordt echt een plaag. Je kan er op TV of in de kranten niet meer naast kijken: de eikeprocessierups is het land aan het veroveren. Tegen de tijd dat je correct de volledige naam uitgesproken hebt, zitten ze alweer in een nieuwe gemeente. Nochtans, het is allemaal begonnen in Limburg, dus je zou toch denken dat het niet te snel gaat. Het zijn dus duidelijk allochtone rupsen, zonder oneerbiedig te klinken uiteraard. Die verspreiden zich wat sneller.

Nee, het weze duidelijk. Ze rukken serieus op. Ze zouden beter wat meer afrukken, dan zouden ze minder voortplanten. Nu loopt het allemaal wat uit de hand. Amaai zeg, die goedkope woordspelingen.

Gisteren werd het beestje zelfs al tot in Dendermonde gesignaleerd. Op zich is dat echter niet abnormaal te noemen, want het zit daar namelijk vol met eikels :)

Met dit soort flauwe humor verdient iemand als Raf Coppens de kost. Meer nog, ik garandeer u dat hij volgend weekend in zijn column in "Het Nieuwsblad" iets gelijkaardigs zal schrijven als ik vandaag. Het verschil is dat hij ervoor betaald wordt. Ik langs de andere kant, zal misschien moeten betalen...

5 Comments:

At 06 juni, 2007 07:33, Anonymous Anoniem said...

Ge zult inderdaad moeten betalen wegens het plagiƫren van de cartoonist van De Morgen. De dagvaarding gaat vandaag nog de deur uit.

 
At 06 juni, 2007 08:46, Anonymous Anoniem said...

uit de limburg komt er niet veel goeds.

 
At 06 juni, 2007 09:04, Anonymous Anoniem said...

Who in hell leest tegenwoordig nog De Morgen?????

 
At 06 juni, 2007 14:46, Anonymous Anoniem said...

Hoe kom je er in godsnaam bij om Raf Coppens als een humorist te beschouwen, Rimba, je kijkt teveel naar VTM jongen !

 
At 06 juni, 2007 18:22, Anonymous Anoniem said...

oeioei, hier is iemand de zinnen van de rimbaloe aan het omdraaien. Hem kennende zal de repliek wel komen. Go Rimba go. In de aanval!

 

Een reactie posten

<< Home