dinsdag, augustus 28, 2007

Existentieel

Zijn er mensen onder jullie die er niet meer in slagen om op mijn site te geraken? Wie nu al meteen een bevestigende comment wenst te plaatsen, surft misschien beter door naar de site van Ketnet of zo.

On the other hand, zijn er hier mensen die vinden dat het nogal lang duurt om mijn site op te laden? Indien dit zo is, en jullie zijn reeds het breedband tijdperk binnengestapt, en hebben samen met al jullie illegaal gedownloade porno, geen virussen mee binnengehaald, dan ligt het probleem misschien wel bij mij.

Sinds ik op mijn eigen domeinnaam publiceer, werkt mijn archief niet meer. Dit betekent dat ik verplicht ben om gans mijn historiek telkens mee te publiceren en dan kan het soms wat lang duren om een pagina te openen.

Deze avond ben ik iets gaan eten met een oud-collega die ik ongeveer 7 jaar niet meer gezien heb. Hij is psycholoog en heeft de hele avond geprobeerd me te doorgronden. Ikzelf heb even lang geprobeerd een tandenstokertje te vinden omdat er een stuk kalfslapje tussen mijn tanden vastzat. Ik denk dat we beide gefaald hebben in ons opzet. Wat hij echter wel meteen wist te vertellen, is dat ik ongelofelijk kan lullen, van de hak op de tak springen, en ondertussen zodanig kan afwijken van mijn verhaal, dat ik de oorspronkelijke context volledig uit het oog verlies. Hieruitvolgend veranderen mijn doelen, ben ik onvoorstelbaar chaotisch en heb ik de neiging alles steeds uit te stellen.

Morgen zal ik eens beginnen zoeken hoe ik dat archief kan activeren. Morgen, of overmorgen of zo. Of tot iemand het in mijn plaats komt doen.

5 Comments:

At 28 augustus, 2007 07:50, Anonymous Anoniem said...

Mannen als wij zijn niet te doorgronden, Rimbaloe. Psychologen en vrouwen (eigenlijk zijn psychologen mannen met vrouwenhersens) kunnen maar niet bevatten dat we, als we op tijd onze honger en dorst en nog enkele basisbehoeftes kunnen stillen, we simpelweg content zijn. Ook zonder te werken aan ons innerlijke zelf.

 
At 28 augustus, 2007 07:57, Anonymous Anoniem said...

Zeker dat het kalfslapje was? Uit ervaring, maar nog steeds zonder de oorzaak te doorgronden, weet ik dat het meestal varkensvlees is dat tussen de tanden blijft steken.

 
At 28 augustus, 2007 09:15, Anonymous Anoniem said...

je bent het bewijs dat je om te lullen geen grote lul moet hebben

 
At 28 augustus, 2007 10:50, Anonymous Anoniem said...

liever ne kleinen die steigert, dan ne groten die weigert!

 
At 28 augustus, 2007 12:09, Anonymous Anoniem said...

Beste moate,

Ik kan alles snel openen. Het staat wel niet recht op mijn scherm. Daar heb ik al iets op gevonden: ik leg een blokje hout onder mijn scherm. Zo staat mijn scherm scheef, maar komt de tekst recht te staan. en lijkt het of mijn ogen ook recht komen te staan.

Wat zo'n blokje al niet kan doen.

Eddy

 

Een reactie posten

<< Home