maandag, februari 18, 2008

Save the trees

In dat anderhalf jaar dat ik deze blog heb, ben ik er nog steeds niet in geslaagd om mijn archief te doen werken. Als ik eerlijk mag zijn, moet ik echter wel toegeven dat ik nog maar twee keer getracht heb in mijn instellingen te rommelen.

De eerste keer ergens een dik jaar geleden toen bleek dat het "verkeer" op mijn site groter werd dan hetgeen ik ervoor wou betalen. Resultaat, na twee minuten proberen de inhoud van mijn hoofdpagina wat te verkleinen, haalde ik mijn kredietkaart boven en kocht extra traffic.

De tweede keer vandaag, toen bleek dat dat bijgekocht verkeer ook niet meer volstaat. Wederom lijk ik er niet in te slagen mijn oude artikels te archiveren dus ben ik wel verplicht ze allemaal op de hoofdpagina te bewaren. Gelukkig is daar nog steeds mijn vriend de kredietkaart. Dus weer extra verkeer bijgekocht.

Ondertussen denk ik dat ik toch, naast de meest tamme blogger, ook diegene ben die het grootst aantal artikels staan heeft op zijn site. Oh wee diegene die eens een print van deze site wenst te maken. Naast een half uur file aan de printer, zal dit ook enkele bomen kosten.

En daar bestaan jammergenoeg geen kredietkaarten voor!

5 Comments:

At 19 februari, 2008 09:32, Anonymous Anoniem said...

hoe zit het met de beloofde tshirt?

 
At 19 februari, 2008 09:33, Anonymous Anoniem said...

ollie,

dikken socialist, we horen zo weinig van jou.. nog steeds ziekjes?

 
At 19 februari, 2008 22:07, Blogger pierre du coin said...

Ik leer hier alle posts vanbuiten! Al vanaf september 2006. Indien gewenst kan ik zelfs chronologisch alle 156 posts waarin "Lien" en "Freya" citeren!

 
At 20 februari, 2008 18:44, Anonymous Anoniem said...

't is stil aan de overkant

 
At 21 februari, 2008 11:45, Anonymous Anoniem said...

Ik ben terug. Hou u allemaal maar vast, ik sta scherper dan ooit. Alle denigrerende, verwijtende, bitsige, cynische, zwaar beledigende en ernstig schofferende opmerkingen die ik voor Karnaval gespaard had, moeten er in de volgende dagen en weken uit.

 

Een reactie posten

<< Home