donderdag, januari 17, 2008

Open brief aan Babken en Pleksken

Gaan we zaterdag misschien eens beginnen werken voor Carnaval? Het is immers nog maar 17 dagen en we staan zowat nergens. Vorig jaar stonden we ook nergens rond deze periode, maar toen was ik nog jong en naief. Nu ben ik oud en naief en begin ik me lichtelijk zorgen te maken. Het zou immers zonde zijn als ik mijn geniale (genitale) ideeƫn niet met jullie zou kunnen delen.

Mijn lichaam raakt helemaal ontregeld van de stress:

- mijn 10 uur kakje volgt soms pas om 11 uur, wat voor de nodige problemen kan zorgen als ik me op dat moment net niet op het toilet bevind.

- mijn rug is helemaal geblokkeerd. Zelfs die twee bisexuele Chinese masseuses waar ik wekelijks over de vloer kom (woehaha), slagen er niet in me opnieuw los te trekken (nog meer woehaha).

- ik heb eindelijk telenet digitaal, maar heb na twee dagen nog niet eens geprofiteerd van het tijdelijk gratis porno abonnement.

- ik word al een ganse week 's nachts badend in het zweet wakker met een Ollie in naakt bovenlijf in gedachten, die met een sjaal van Eendracht Aalst rond zijn buik gewikkeld (twee aan elkaar geknoopte sjaals eigenlijk) naar the gay channel kijkt op mijn TV terwijl ik hem een glas melk uitgiet. Melk????

Kortom, hoog tijd dat we in gang schieten...

6 Comments:

At 18 januari, 2008 08:59, Anonymous Anoniem said...

in de gang schieten?

 
At 21 januari, 2008 11:12, Anonymous Anoniem said...

Beste rimbaloe, uw obsessies waar het mijn lichaam betreft beginnen ziekelijke vormen aan te nemen. Ik raad u een zeer dringend bezoekje aan de bedrijfspsychiater aan. En ik was er trouwens niet bij op Dender.

 
At 21 januari, 2008 11:14, Anonymous Anoniem said...

een verkleedpartijtje in K3 - 20 jaar later lijkt mij een leuk ideetje
den diksten kan die zwartharige uitbeelden ... misschien iets voor pleksken ...

 
At 21 januari, 2008 11:14, Anonymous Anoniem said...

ollie,

ge blijft en zijt een lekker stuk

 
At 21 januari, 2008 12:59, Anonymous Anoniem said...

Ollie,

Wanneer kan ik u eens ontmoeten, ik zit momenteel wel in Australiƫ.Misschien op Carnaval ? Ik ben verkleed in wielrenner.

 
At 22 januari, 2008 09:35, Anonymous Anoniem said...

Beste gilberken, je kan mij herkennen doordat ik niet in wielrenner verkleed ben.

 

Een reactie posten

<< Home