maandag, december 31, 2007

Especially for you

Voor die twee man en een paardenkop die me tijdens deze vakantie onder mijn voeten geven omdat ik weer eens een ganse week niet geblogd heb, ziehier mijn prijs voor meest hypocriete reactie van 2007. Lees verder, ik ben niet over jullie bezig he.

Enkele weken geleden las ik in een lezersbrief (ik dacht in HUMO) een aanval op de Belgische internetproviders en hun schandalig hoge tarieven en al even schandalig gebrek aan downloadcapaciteit.

Per maand heb je bij telenet (en ik veronderstel ook bij Belgacom) in een standaardabonnement 12 Gb ter beschikking om zowel te up- als downloaden. Onder normale omstandigheden lijkt me dat volkomen realistisch. Nu was daar toch iemand die kwam klagen omdat hij elke maand ver over die limiet zat. Niet omdat hij illegaal films of andere zaken binnentrok, oh nee hoor, want dat deed hij niet. De reden was omdat hij vaak demo's van spelletjes downloadde of op youtube filmpjes bekeek. Yeah right, ik wil het nog wel eens zien. Geef dan toch toe dat je een ganse kast illegaal gedownloade porno staan hebt. There's no shame in it. Voor alle duidelijkheid, dat laatste is bij mij absoluut niet het geval, mijn DVD's staan immers niet in een kast.

Dit gezegd zijnde, ik moet de komende 5 dagen ook wederom op smalband verder surfen, ik heb immers ook teveel naar filmpjes gekeken op youtube...

3 Comments:

At 31 december, 2007 15:49, Anonymous Anoniem said...

Rimbaloeter,

E gelikkig joor van de mannen van de voilkeire.

tot mé vastelauved as de wintje foeir es gearriveird...

Oscardiaan

 
At 02 januari, 2008 09:42, Anonymous Anoniem said...

rimbaloe,

ge zijt en blijft e voil menneken

 
At 02 januari, 2008 19:47, Anonymous Anoniem said...

hallo, hier ben ik weer, druk druk druk gehad met de opnames van mijn nieuwe programma paard zoekt boer.

Je moet zeker kijken.

En voor rimbaloe, ja dienen met de lekkere billen, waarvan foto in mijn bezit, als je inetrnet toch plat ligt kom dan maar eens af en dan kijken wij samen naar ... Boer zoekt x op het net.

 

Een reactie posten

<< Home