zaterdag, januari 13, 2007

Comeback of the year?

Vandaag viert Ben Berden zijn comeback in het veldritpeloton. Na twee jaar eposchorsing, een stukgelopen huwelijk en en boete van 60.000 EUR die nog als een zwaard van Damocles boven zijn hoofd hangt, keert hij dus terug op het hoogste niveau. We moeten er niet belachelijk om doen, hij heeft een fout gemaakt en hiervoor geboet. Het siert hem ook dat hij zich nooit achter flauwe smoesjes verstopt heeft zoals zoveel andere betrapte renners.

Berden heeft de afgelopen maanden naar eigen zeggen getraind als een bezetene en barst dus van de ambities. Bovendien zijn er serieus wat kilootjes spiermassa bijgekomen en staat zijn bovenlichaam volledig vol met tattoos. Ook de straffe uitspraken zijn hem niet vreemd. Als hij vandaag in Roubaix al meteen zou winnen, zal hij zijn plaats opeisen in de Belgische WK-selectie. Wat mij betreft zou een top-5 plaats al meer dan geslaagd zijn. Als het allemaal op een cleane manier is, sta ik alvast op de eerste rij. Welcome back Ben!

P.S. Als je nog sponsors zoekt, wat moet het kosten om www.rimbaloe.be op uw kont te laten tatoeëren?

4 Comments:

At 13 januari, 2007 16:22, Anonymous Anoniem said...

Hij heeft blijkbaar niet alleen op de fiets hard getraind. Zijn huwelijk is nog niet langer om zeep, of zijn vriendin moet al bijna bevallen.Puike prestatie, met of zonder epo!

 
At 14 januari, 2007 09:15, Anonymous Anoniem said...

Den Ben heeft maar één groot nadeel. Hij is onmetelijk dom, maar dat is wel iets dat hij van de natuur meegekregen heeft.

 
At 17 januari, 2007 16:02, Blogger pierre du coin said...

Ik gun hem zijn tweede kans hoor. Jammer dat hij nu pas in competitie kan komen. Het seizoen is bijna gedaan. Het is trouwens aartsmoeilijk om zonder wedstrijdritme aan te pikken. See you next year BB

 
At 15 juni, 2007 14:24, Anonymous Anoniem said...

Mensen die zeggen van ander mensen dat ze dom zijn....
Zegt ook genoeg over hunzelf...

 

Een reactie posten

<< Home