woensdag, mei 02, 2007

Ontmaskerd!

De resultaten van de IP scan van mijn blog zijn inmiddels gekend. De spammer die mij de laatste weken bombardeert, lijkt stilaan volledig ingesloten te zijn. Hij heeft zich een weekje koest gehouden, maar vandaag heeft hij opnieuw in alle hevigheid toegeslagen, wat mij de mogelijkheid geboden heeft zijn dekmantel af te werpen.

Zijn exacte identiteit heb ik nog niet kunnen achterhalen, maar ik kan wel met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat hij bij de federale overheid werkt. Dit verklaart meteen ook zijn teveel aan tijd om deze blog te spammen. Verder onderzoek toonde ook aan dat het een man is die dichter bij de 40 dan 30 aanleunt en deze leeftijd een exponentiële negatieve correlatie vertoont met zijn potentie.

Hij is het type ambtenaar waar niemand het bestaan nog van afweet en die zwaar getraumatiseerd door het leven gaat. Dieper onderzoek (letterlijk dan) zal aantonen dat hij in zijn jeugd op internaat meermaals (eveneens letterlijk) gesodemieterd werd door het opperhoofd der bruine paters, een vlezige man met een voorkeur voor het socialisme. Dit en ook zijn eerder vermelde sluimerende impotentie, verklaren zijn afkeer voor dikke socialisten.

Hij brengt bovendien twee uur per dag door op het toilet, wat op zich geen negatieve eigenschap is, maar hij wast zijn handen niet na het kakken en dat, dames en heren, is waar het schoentje wringt.

Het spammen, tot daar aan toe, maar het gebrek aan hygiëne kan niet door de beugel. Ik zal mij dan ook genoodzaakt voelen zijn foto en naam hier morgen openbaar te maken. Ik moet er wel bijzeggen dat ik in deze wel degelijk omkoopbaar ben.

4 Comments:

At 03 mei, 2007 07:33, Anonymous Anoniem said...

Als je zijn naam en foto wèl publiceert, mag je die bak bier die je mij verschuldigd bent omdat ik eerder in Uitlaat ga staan, houden.

 
At 03 mei, 2007 10:12, Anonymous Anoniem said...

Mooi de spanning opgebouwd... ben benieuwd (niet laten omkopen aub).

 
At 03 mei, 2007 10:13, Anonymous Anoniem said...

Rimba, wat hoor ik nu van Caren, je vertrekt binnenkort op reis. Je had mij beloofd dat ik mee mocht.
Kunnen we niet ter plaatse even afspreken?

 
At 03 mei, 2007 13:56, Anonymous Anoniem said...

wie wedt op twee paarden tegelijk, staat meestal mooi te kijk

 

Een reactie posten

<< Home