zondag, april 29, 2007

Mededeling door derden

BERICHT VAN DE ADMINISTRATOR

Geachte lezer, omwille van omstandigheden, waar wij niet dieper op wensen in te gaan, is deze blog vandaag gesloten. Wij zijn echter wel bereid een tipje van de sluier te lichten.

Reeds gedurende meerdere weken, en op onregelmatige tijdstippen, wordt dit forum misbruikt door spam commentatoren. Deze uiten zich vooral in het gebruik van aanstootgevende woorden als "bruine kakker" (dit is geen aanval op de zwarte medemens, doch een verwijzing naar de niet hygiƫnisch verzorgde anale lichaamszone, wat het zo mogelijk nog erger maakt) en ook wordt een bepaalde persoon, een zekere "dikke socialist" hier regelmatig neergesabeld.

De heer Rimbaloe gaat in deze evenmin vrijuit, gezien hij, als een ware commerciƫle junkie, zich verkneukelt in controverse, zolang deze de lezersaantallen de hoogte injagen.

Wij kunnen dit echter niet langer toelaten en zijn bij deze een officieel IP onderzoek gestart. De anonieme commentatoren zullen sidderen van angst, want hun identiteitsgegevens worden eerstdaags bekendgemaakt.

Maar zoals eerder vermeld, wij wensen niet dieper in te gaan op de omstandigheden waarom wij deze blog vandaag sluiten.

4 Comments:

At 30 april, 2007 11:11, Anonymous Anoniem said...

amaai dat is nogal een writers blo(ck)g

 
At 30 april, 2007 14:41, Anonymous Anoniem said...

Bruine kakker, bruine kakker, bruine kakker!!!!!!!!!!!!

 
At 01 mei, 2007 12:46, Anonymous Anoniem said...

het doek is gevallen - zelfs de refresh button brengt geen soelaas - het ga je goed Rimbaloe - u was een fijne kandidaat!

 
At 01 mei, 2007 12:51, Anonymous Anoniem said...

vandaag is het feest van de arbeid. Gun die mens toch ook eens een dagje verlof

 

Een reactie posten

<< Home