vrijdag, juli 13, 2007

Wie is die man toch?

Eerder deze week maakte de Ronde van Frankrijk een tussenstop in ons land. De rit naar Gent werd echter ontsierd door een massale valpartij amper 2 km vóór de eindmeet. Tot enkele ogenblikken geleden was het nog steeds niet duidelijk om welke reden deze tuimelperte plaatsgevonden heeft.

De redactie van rimbaloe.be kon echter de hand leggen op nieuw en wereldschokkend beeldmateriaal. Noem het gerust de Zapruderfilm van de Tour. Ollie zal met veel plezier wederom de gebruikte terminologie verklaren.

Na lang beraad, meerbepaald 2 seconden, een boer en een scheet, hebben wij beslist deze beelden wereldkundig te maken. Kijk gerust zelf wat er zich in werkelijkheid afgespeeld heeft die dag.

5 Comments:

At 13 juli, 2007 06:02, Anonymous Anoniem said...

Da's de vliegende bleekscheet!

 
At 13 juli, 2007 07:27, Anonymous Anoniem said...

Je gaat mij toch niet wijsmaken dat er mensen zijn die niet weten wie Abraham Zapruder is? En die niet weten welke historische beelden die mens met zijn 8mm-cameraatje 'geschoten' heeft? En dat mensen met een dergelijke beperkte intellectuele capaciteit deze blog nog lezen ook? En mocht dat toch zo zijn, dan kan het hen waarschijnlijk überhaupt niets schelen, want de nieuwe single van Willy Somers is in aantocht.

 
At 13 juli, 2007 09:34, Anonymous Anoniem said...

Volgens mij is die weerkerende vliegende bleekscheet niemand minder dan... Jim De Bril

 
At 13 juli, 2007 10:52, Anonymous Anoniem said...

Willy Somers, de broer van Bart

 
At 04 oktober, 2007 16:35, Anonymous Anoniem said...

Doe eens even normaal over de Zapruderfilm! Daarin staat toevallig wel hoe de president van de Verenigde Staten is vermoord, dus ik zie niet helemaal in wat dat te maken heeft met een valpartij... Dat jullie niet kunnen schrijven, oké, maar ga dan niet zitten spotten met een moord!

 

Een reactie posten

<< Home