dinsdag, augustus 28, 2007

Dit is echt lezen op eigen risico

Overlaatst kreeg ik van een Hollandse collega een leuk mailtje doorgestuurd. Ik had het ergens een jaar geleden al eens binnengekregen en herinner mij dat ik toen ook in een breuk lag. Vandaar dat ik dit toch even met jullie, mijn lieve lezers, wil delen.

Let wel, het is uiterst vrouwonvriendelijk, maar dat is niet erg, want op deze blog komen toch enkel maar venten en geile wijven lezen, oh yeah baby!

De mail bevat enkele leuke standjes die je als man met je partner kan uitproberen. Let vooral ook op de bijwijlen sublieme Hollandse woordkeuze. Here goes:

The Zombie Mask
Tijdens een lekkere pijpbeurt zeg je tegen je vriendin dat ze je moet aankijken met haar mooie kleine twinkelende oogjes, als je geweer klaar is om een volle lading pudding af te vuren. Op dat moment trek je je snikkel naar buiten en spuit je in allebei de ogen. Deze tijdelijke staat van blindheid produceert het zombie effect als ze stuntelig met haar armen zwaaiend en jammerend als een wandelend lijk naar de badkamer strompelt.

Angry Dragon
Meteen nadat je in haar mond klaargekomen bent, geef je je partner een flinke knal op haar achterhoofd, zo hard dat je zaad uit haar neus komt en ze voorover valt. Als ze weer overeind komt zal ze eruit zien als een boze draak.

The Bronco
Je bent je lekker aan het uitleven op je vriendin en wel 'doggy style'. Op het moment dat zij het meer dan plezierig begint te vinden, grijp je haar tieten zo stevig als je kan vast en begint hard de naam van een andere meid te schreeuwen. Het geeft je het gevoel dat je op een wild paard zit dat je met alle mogelijke middelen van zich af probeert te stampen.

The Rodeo (een neef van 'The Bronco')
Je pakt je vriendin weer van achteren en grijpt haar haar stevig vast. Op het moment dat 6 vrienden de kamer binnenstormen probeer je 8 seconden te blijven zitten. Lukt dit ben jij een heuse cowboy. Yeeha!

Flying Camel
Je vriendin ligt op haar rug en jij hamert je pik op je knieën naar binnen. Voorzichtig ga je steeds verder voorover hangen en probeer (zonder je armen te gebruiken) op je leuter te steunen terwijl hij nog in haar poes zit. Dan flapper je als een bezetene met je armen en maakt een hard kamelengeluid alsof je een vliegende kameel bent. Strakke zet als dit lukt.

The Walrus
Nadat je je hele zaadvoorraad van een week bij je vriendin in haar mond gespoten hebt, hou je met je duim en wijsvinger het middelste van haar lippen stevig bij elkaar en hou je haar neus dicht totdat je lading via haar mondhoeken naar buiten sijpelt. Net als de walrus zijn tanden.

The Woody Woodpecker
Als je vriendin op haar knieën je ballen likt sla je met je taaie lul in een snel tempo op haar voorhoofd. Taptaptaptap!

En last but not least mijn favoriet (niet zozeer die van mijn vrouw):
Houdini
Terwijl je je vriendin van achteren neemt haal je net voor je klaarkomt je leuter naar buiten en laat je geruisloos een klodder spuug op haar rug vallen. Ze zal zich omdraaien om te kijken naar je sappige goedje en op dat moment spuit je in haar gezicht. Tadaaa!!

3 Comments:

At 29 augustus, 2007 09:02, Anonymous Anoniem said...

Ik vond deze ook wel mooi:
Dirty Sanchez
Een heerlijk evenement. Je bent je vriendin lekker van achteren aan het
naaien en je steekt plots je vinger diep in haar reet. Trek 'm terug en
smeer een fijne bruine strontstreep als een snor over haar bovenlip. Ze ziet
eruit als een Dirty Sanchez.

 
At 29 augustus, 2007 09:12, Anonymous Anoniem said...

op z'n ollies oftewel Kalkoenbrochette, Choronsaus Krulandijvie met spekreepjes

je neemt je vriendin op zijn hondjes, steekt jou brochette erin en doet het geluid van een kalkoen na die net gepluimd werd om opgedient te worden met krulandijvie en spekreepjes... uit te proberen...

 
At 30 augustus, 2007 13:41, Anonymous Anoniem said...

denk dat ik deze mail van dezelfde hollandse collega heb gekregen

 

Een reactie posten

<< Home