dinsdag, september 04, 2007

Engage!

Vandaag heeft de Eurostar tussen Parijs en London een nieuw snelheidsrecord gebroken. In net iets iets meer dan 2 uur ging het van station naar station. Vanuit Brussel heeft het vorige zaterdag ongeveer 5 uur geduurd. En het toeval wil dat ik toevallig één van de reizigers was.

Samen met mijn OMC voorzitter waren we op locatie. In London vond immers het jaarlijkse Film and Comic Festival plaats. Een grote beurs met filmmateriaal en een ganse rits acteurs die kwamen signeren. Niet van de minste trouwens: een heleboel Lost en Heroes acteurs, uiteraard mijn vriendin Nana Visitor, en vooral Mads Mikkelsen (de bad guy uit Casino Royale).

Mijn echte natte droom zouden we echter niet te zien krijgen. Patrick Stewart, aka Captain Jean-Luc Picard uit Star Trek The Next Generation, stond immers enkel op zondag geprogrammeerd. En we hadden van onze madammen slechts toestemming gekregen om één dag te blijven.

Dus wij zaterdag op weg naar London. Natuurlijk gebeurde het onvermijdelijke: vertraging. In Rijsel waren enkele mensen afgestapt zonder geldige documenten. Plots stopte de trein en na een half uur wachten, kregen we de melding dat we terug dienden te reizen naar Rijsel, alwaar iedereen opnieuw door de controle moest. Spijtig, echt spijtig, want nu hadden we zodanig veel vertraging, dat we haast verplicht waren om ook de nacht door te brengen in London. Aldus geschiedde...

We hebben ons op de beurs blauwgekocht, zodanig veel geld opgedaan dat er niets meer over was om die luxe call girl te bestellen. Bovendien van de gelegenheid gebruik gemaakt om nog eens een musical mee te pikken.

En de kers op de taart: we had our moment in time with Captain Picard.

1 Comments:

At 05 september, 2007 08:41, Anonymous Anoniem said...

leuk trioootje gehad?

 

Een reactie posten

<< Home