donderdag, februari 21, 2008

Nog wat carnavalfoto's










Volgende sequentie foto's rolde zonet nog uit mijn Carnavalfototoestel. Ze zijn genomen tijdens de popverbranding onder de rok van een willekeurige (zeker dus niet met de nadruk op keurige) dame die net vóór ons stond.

Braziliaanse schaarsgeklede toestanden? En wat is dat groene stipje eigenlijk? Een met fluostift ingesmeerde clitoris?

Het maakt allemaal niet uit, ik heb nog nooit zo hard gelachen tijdens een popverbranding, wat redelijk contradictorisch klinkt eigenlijk. Op zo een klein schermpje en met nogal wat promille in je lijf, ziet de wereld er toch een stuk aangenamer uit. Vooral die eerste foto laat nogal wat ruimte voor interpretatie.

3 Comments:

At 22 februari, 2008 07:42, Anonymous Anoniem said...

De dame in kwestie blijkt Jean Vanderkeelen te heten, en is niet tevreden met de publicatie van deze foto's, aangezien hij aan zijn vrouw gezegd had dat hij moest werken, en dat in dat sportkabaske gewoon zijn boterhammen zaten. Dat groen stipje is trouwens een anaal ingebrachte tracking-module, aangebracht door marsmannetjes op karnavalmaandag, althans volgens de uileg die hij aan zijn wederhelft Delphine verstrekte als verklaring voor zijn uitermate langdurige uithuizigheid.

 
At 22 februari, 2008 17:35, Anonymous Anoniem said...

Ollie is back

 
At 22 februari, 2008 21:22, Anonymous Anoniem said...

zou het niet de kont van den ollie zijn?

 

Een reactie posten

<< Home