donderdag, mei 08, 2008

Sterchele

Deze avond op de trein hoorde ik toevallig twee debielen tegen elkaar bezig.

Debiel 1: Ja jong, straf he van Sterchele.
Debiel 2: Inderdaad, maar dat was te verwachten he dat zoiets ging gebeuren.
Debiel 1: Die rotverwende voetbalprofs met hun sportbak onder hun gat.

Ze zijn toch zo intelligent, die mannen. Over alles hebben ze hun eigen mening, en ze kunnen alles voorspellen, toch of vooral zeker nadat de gebeurtenis zich al afgespeeld heeft.

Het is dit soort mensen dat al 8 jaar de spot drijft met Frank Vandenbroucke, maar als hij volgend jaar een klassieker zal winnen, zullen zij als eersten deze fenomenale comeback toejuichen. Ze hebben vandaag kritiek op Yves Leterme en ze weten allemaal perfect dat zijn regering heel snel zal vallen, terwijl ze niet weten waarvoor de afkorting BHV staat. Ze vinden ook dat Justine Henin plots niet meer kan tennissen en dat ze beter ook gestopt was, net als Kim Clijsters. Ze verkondigen theorieën alsof ze deze zelf uitgevonden hebben, terwijl deze dezelfde ochtend letterlijk in de krant te lezen stonden.

Ze weten werkelijk alles, behalve hoe debiel ze zijn!

2 Comments:

At 09 mei, 2008 07:43, Anonymous Anoniem said...

Ik heb door dergelijke uitwassen van het menselijke ras zelfs al eens horen verkondigen dat rimbaloe beter zou stoppen met lopen. How low can you go?

 
At 25 mei, 2008 22:10, Anonymous Anoniem said...

Ik heb het niet kunnen voorspellen, maar hijzelf had dat beter gedaan voor hij naar 220 per uur optrok. Justine Henin is nu spijtig genoeg nog gestopt ook. Vernoem je ook nog Frank Vandenbroucke, voor mij het voorbeeld loser. Ik heb nog meer respect voor iemand die 2 uur doet over de 20km van Brussel maar er tenminste zijn best voor gedaan heeft.

 

Een reactie posten

<< Home