maandag, oktober 30, 2006

And the winner is...

Een blog zou geen blog zijn zonder af en toe eens een wedstrijdje te organiseren. De jaren 80, dat waren nog eens tijden zeg. Vooral als je van het mannelijk geslacht was en een TV op je kamer had. Het was de gouden tijd van de series. Er was nog geen internet en boeken lezen was ook toen al voor janetten, dus we keken naar zowat elke TV-serie. Althans diegene waarin je een vrouwelijke hoofdrol had. En het feit dat we een TV hadden op onze kamer, heeft niets te maken met wat jullie bende vunzigaards nu denken, nee, dat was ideaal omdat we dan ongestoord de Engelse taal konden leren via die programma's. Want draai of keer het zoals je wil, het feit dat onze generatie Vlamingen, en al wat erop volgde, beter Engels dan Frans spreekt, is te danken/wijten aan niets minder dan de TV. Maar wederom wijken we af van de kwestie. Zowat elke vrouwelijke hoofdrol werd vertolkt door een babe (uiteraard). En wij hadden allemaal wel onze favoriet. Mijn favoriet is enkele dagen geleden 51 jaar geworden en heeft midden jaren 80 gedurende 3 seizoenen de hoofdrol gespeeld in een ultrapopulaire serie. De logische vraag luidt: wat is haar naam? Bijgevoegde foto (klik erop om hem te vergroten) heb ik gekregen op haar verjaardagsfeest afgelopen weekend :)
Gezien dit de eerste blogwedstrijd van het seizoen is, heb ik het bewust niet te moeilijk gemaakt. Vandaar een schiftingsvraag: "hoeveel foutieve antwoorden zullen mij tegen 21 april 2009, middernacht bereikt hebben?". Stuur uw antwoord naar het gekende adres rimbaloe@pandora.be en misschien wordt u wel de gelukkige winnaar. In dat geval gaat u naar huis met een dit weekend door de dame in kwestie eigenhandig gebakken appeltaart. En vergeet niet, schimmel is een 100% natuurproduct.

5 Comments:

At 30 oktober, 2006 23:12, Anonymous Anoniem said...

Komaan Wim, als er 1 persoon is die dit zeker zou moeten weten, ben jij het wel...

 
At 30 oktober, 2006 23:46, Anonymous Anoniem said...

da's duidelijk Angelina Jolie, of nee... Pamela Anderson, of nee, dingske, ge weet wel dedeze met blond haar
Zit ik er dicht bij?

 
At 31 oktober, 2006 00:30, Anonymous Anoniem said...

Wie deze vrouwelijke schoonheid is weet ik niet, maar waag uw kans: deze week stond in de krant een groot artikel over de ideale combinatie: een 30-er en een 50-er....

 
At 31 oktober, 2006 09:47, Anonymous Anoniem said...

heb je eventueel een foto zonder kleren?

 
At 31 oktober, 2006 13:20, Anonymous Anoniem said...

de Freggels??

 

Een reactie posten

<< Home