vrijdag, november 24, 2006

Bericht van de intelligentiediensten van het bisdom

Enkele weken geleden maakte de heer Rimbaloe op zijn blog gewag van een belangrijke zaak waarmee hij bezig was. Meerbepaald op 11 november jongstleden schreef hij, en we citeren: "Tijdens mijn geheim onderzoek naar de plaats waar het paneel De Rechtvaardige Rechters zich bevindt (ik kan er om veiligheidsredenen momenteel nog niets over zeggen, maar ik kan jullie verzekeren, ook die ontdekking zal inslaan als een bom),...".

Zoals zo vaak dachten wij dat de heer Rimbaloe een loopje nam met de realiteit; dat zijn, weliswaar uiterst geniale, doch evenzeer megalomane gedachtengang hem tot deze uitspraak noopte. Niets is echter minder waar. Eerder deze week werd ons een brief bezorgd, in naam van een zekere J.T. Van Spurk, pseudoniem. Deze persoon beweert dat het gestolen paneel van De Rechtvaardige Rechters zich in een graftombe bevindt in de Sint-Baafskathedraal zelf, dus op enkele meters van zijn oorspronkelijke locatie. Zou het toeval zijn dat dit nieuws reeds vooraf aangekondigd werd in deze blog? Wij hebben redenen om aan te nemen van niet. Zijn J.T. Van Spurk en Rimbaloe één en dezelfde persoon? Meer nog, via geheim onderzoek hebben wij de heer Rimbaloe aan een aantal andere mysterieuze zaken kunnen linken. Zo zou hij in bezit zijn van het verdwenen deel van de hersenen van Prins Laurent. Hij zou ook de man zijn die achter de diefstal van de borsten van Justine Henin zit (hoewel dit moeilijk te bewijzen zal vallen). Tot onze grote ontsteltenis is hij bovendien te weten gekomen dat ons Belgische voetbal internationaal niets meer voorstelt. Als dit laatste de goegemeente zou bereiken, kunnen wij niet instaan voor de catastrofale gevolgen.

Wij hebben de heer Rimbaloe deze ochtend om 11u35 dan ook met groot vertoon uit zijn bed gelicht. Hij was net de liefde aan het bedrijven met een wattenstaafje. Let wel, in het huidig stadium van het onderzoek wordt hij voorlopig nog steeds aanzien als getuige, en niet als verdachte. Gezien de immense populariteit van deze blog hebben wij beslist via dit kanaal een oproep naar u allen te richten. Indien u de laatste weken of maanden de heer Rimbaloe bepaalde vreemde daden of uitspraken heeft zien verrichten, gelieve ons te contacteren op het adres gdanneels@bisdom.be.

4 Comments:

At 25 november, 2006 23:05, Anonymous Anoniem said...

Rimbaloe heeft het de laatste niet meer zo vaak over kakken... Ik maak me zorgen eerwaarde.

 
At 26 november, 2006 09:51, Anonymous Anoniem said...

Geachte,

Deze morgen, zeer vroeg, werd ik door een persoon die zich niet wou kenbaar maken uit het bed gebeld.

Deze laatste, die niet langer dan 35 sec. en 4 honderste aan de lijn wou blijven (om lokatie te voorkomen) wist mij te zeggen dat gisterenavond omstreeks 22.34
Rimbaloe werd opgemerkt rond Sint Baafs in het bijzijn van, jawel, Jim De Bril.
Zij zouden beiden, een omwikkeld met krantenpapier, voorwerp hebben gedragen (3m. bij 1,5m.). Ze stapten richting Station Sint Pieters waar aldaar de trein werd genomen.

Wie meer informatie kan bezorgen over deze 2 personen kan steeds terrecht op volgend nummer: 0479/ 30 77 39 of de dichtsbijzijnde politiepost (tussen 10 's morgen en 15u 's namidags)

B O B

 
At 26 november, 2006 10:02, Anonymous Anoniem said...

oh ja,

dit was ik nog vergeten te zeggen.
Op het voorwerp (zie voorgaande comment) werden onduidelijk de letters S F R waargenomen van een woord op een gele achtergrond.

Voor wie meer informatie kan geven over deze combinatie, one name:
BOB

 
At 26 november, 2006 23:50, Blogger Rimbaloe said...

'k drink zoe geiren Safir

 

Een reactie posten

<< Home