woensdag, maart 14, 2007

De waarheid

bijdrage door Jef Verplassen, advocaat van de moeder van Rudy Silvester, alsook van Rimbaloe.

Het volgend relaas is uiterst schokkend en zal enkele waarheden blootleggen die bijna 30 jaar onder het stof van de vergetelheid weggemoffeld lagen. Gevoelige zielen worden hierbij dan ook gevraagd niet verder te lezen.

Van genaamde Rimbaloe (100% hetero) wordt vaak verteld dat hij een anale fixatie heeft, dat hij liefhebber is van de bruine verhalen. Talloze interviews en psychologische testen hebben dit bovendien keer op keer bevestigd. Recent werd echter de oorzaak van deze aandoening officieel vastgesteld. Bijgevoegd detail van een op het eerste zicht onschuldige foto, zal aangewend worden als onweerlegbaar bewijs.

Alles draait om hoofdbeklaagde Oscar, ook wel gekend als Bart Harpoen (om privacyredenen werd de naam veranderd), persoon in het midden van de foto. Op het eerste zicht een beminnelijk jongetje, doch onder dat onschuldige masker schuilt een waarlijk intrigant met slechts één doel in het leven: zijn brave klasgenootjes het leven zuur maken door hen langs vanachter te betasten. Zijn eerste slachtoffer was de jongen die neergehurkt zit: van pure wanhoop heeft deze zich reeds op jonge leeftijd volledig in het katholieke geloof gestort. Kijk vooral naar de wanhopige blik in zijn ogen en de bidhouding van zijn handen.

De betichte Oscar kon niet anders dan zijn pijlen op een ander doel te richten. De knappe, sympathieke spring in 't veld met het groene, ver op zijn tijd vooruit zijnde outfitje, zou het volgende slachtoffer worden. Inderdaad, de genaamde Rimbaloe werd, tijdens het nemen van deze foto, ook genomen, maar dan door de linkerhand van Oscar. Dit verklaart ook meteen de op het eerste zicht onnozele blik in de ogen van kleine Rimbaloe. Derde onomstotelijk bewijs is de expressie op het gezicht van Oscar: een psychopatische zelfgenoegzame allesomvattende glimlach. Nu nog krijgen wij, specialisten terzake die toch dachten alles reeds gezien te hebben, koude rillingen bij het bekijken van deze foto.

Sinds die dag loopt Rimbaloe gebukt onder een anale fixatie, op het eerste zicht heel spannend, maar wat hem betreft al veel minder. De waarheid heeft zijn rechten, wij hebben de plicht deze wandaad aan de kaak te stellen. Verdere stappen zullen ondernomen worden om paal (het woord is op zijn plaats) en perk te stellen aan dit soort toestanden.

8 Comments:

At 14 maart, 2007 22:18, Anonymous Anoniem said...

Machtig stukje.

 
At 15 maart, 2007 09:25, Anonymous Anoniem said...

rimbaloeken,

geef toe dat je het leuk vond gepakt te worden in jouw bruine kakker.

 
At 15 maart, 2007 11:54, Anonymous Anoniem said...

Laat ons morgen eens inzomen op die blonde stoot... Daar zit vast en zeker ook een lekker verhaal achter...

 
At 15 maart, 2007 11:56, Anonymous Anoniem said...

Als je de foto goed bekijkt dan merk je duidelijk dat mijn hand het hout vastheeft van het afreisertje. Volgens mij ben jij dus echt met die gekke bek gebeuren en is het een aandoening waar je nooit meer zal van afgeraken.

Groeten
De zingende zanger

 
At 15 maart, 2007 13:11, Anonymous Anoniem said...

Hoe meer men ontkent, hoe meer men bekent.... :)

 
At 15 maart, 2007 15:53, Anonymous Anoniem said...

vroeger had rimbaloeken blijkbaar wel haar...

 
At 15 maart, 2007 17:09, Anonymous Anoniem said...

http://www.rimbaloe.be/uploaded_images/Quilnoruzze3-781983.jpg

 
At 15 maart, 2007 17:09, Anonymous Anoniem said...

op bovenstaande foto ook

 

Een reactie posten

<< Home