donderdag, maart 29, 2007

Voyeurisme

Tegenwoordig word je op TV overstelpt van de reality shows. En telkens als je denkt dat het toppunt bereikt is, komen ze het jaar daarop met nog iets straffers op de proppen. Het schoolvoorbeeld is Temptation Island. Waar zitten we nu, de zesde jaargang of wat? Je zou denken dat alle Vlaamse of Nederlandse verleidelijke vrijgezellen en achterlijke koppels reeds aan bod gekomen zijn, niets is echter minder waar. Dit jaar lijkt wel het summum.

Even voorstellen:

Veronique en Frederik: hij heeft een zwaar libido en dus meermaals per dag behoefte aan sex. Zij eigenlijk niet. Meer nog, ze voelt zich fysiek niet meer aangetrokken tot hem. De afspraak is dat kussen mag, maar net om die reden zal zij dat niet doen (vrouwenlogica?). Als de verleiding hem te groot wordt hebben ze afgesproken dat hij de hand aan zichzelf zal slaan...

Bianca en Takis: hij, grappige surfboy, geeft tijdens de leugendetectortest toe dat hij haar al meermaals bedrogen heeft, en nadien verklaart hij, met een camera op hem gericht, dat hij hoopt dat zijn vriendin die beelden niet te zien zal krijgen. Hij mag van haar onder geen enkel beding in hetzelfde bed slapen met een andere vrouw, maar zij krijgt de eerste nacht reeds een mannelijke bezoeker op haar kamer.

Ciska en Gringo: hij zuipt zich tijdens het eerste feestje al te pletter en verklaart de dag nadien zich niets meer te herinneren. Zou ondertussen wel bij meerdere vrouwen zijn vingertje in hun broek gestopt hebben (of althans geprobeerd).

Rachel en Danny: koppel waar de productie zich volgens mij grondig aan mispakt heeft. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind haar echt een mottige doos. Waarschijnlijk delen de mannelijke vrijgezellen deze mening, want ze hebben speciaal een nieuwe vent uit Nederland laten overvliegen om haar te verleiden. Benieuwd hoeveel geld die gast daarvoor gekregen zal hebben.

Het belooft alleszins weer spannend te worden en we zitten nog maar aan de tweede aflevering.

2 Comments:

At 01 april, 2007 20:11, Anonymous Anoniem said...

De realityshows zijn mijn inziens op sterven na dood. Enkele jaren terug zou het hier ongetwijfeld vol reacties op je schrijven gestaan hebben, nu blijft het stil...

 
At 09 april, 2007 13:24, Anonymous Anoniem said...

jah maar eerlijk gezegd, de intresante dingen van de realityshows zijn zoals big brother de badkamer scene's

How yeah !!! sommige van deze opeens bekende vlamingen maken van de gelegenheid gebruik om even hun lichaam te laten bekijken..
wat voor een jonge van 15 zoals ik ook nog een andere mogelijk heden bied :-)

laat ze maar uitzenden !!

 

Een reactie posten

<< Home