woensdag, juli 18, 2007

Yellow


Elk jaar in de Tour trachten we iets speciaals te doen om op te vallen. Dat klinkt nogal opgeblazen, gezien we hier vorig jaar pas mee begonnen zijn. Nevertheless, het is folklore, punt uit!

Het wordt dus een parodie op de gele trui van Floyd Landis. Compleet met alternatieve sponsoring en inspelend op het dit jaar ontbrekende rugnummer 1. Het enige dat nog origineel is, zijn de petjes.

De bedoeling was dit shirt op enkele honderden exemplaren te laten drukken en ter plaatse illegaal te verkopen. Hiermee zou onze reis zichzelf terugbetaald hebben, drank, spijs en callgirls (voor JDB) inclusief. Het enige waar we geen rekening mee gehouden hebben uiteraard is dat zeefdrukkers ook vakantie nemen en op 2 dagen tijd geen bestelling gaan aanvaarden en uitvoeren.

Alleszins, er zal na de Tour voor deze truien gevochten worden. Tijdens de Tour misschien ook, maar dan zal het eerder zijn omdat we op ons bakkes krijgen van misnoegde en humorloze droogstoppels.

Hopelijk komen we de Floyd tegen...
Misschien kunnen we dan lekker gezellig samen een pintje gaan drinken en een testosteronpleistertje plakken.


P.S. Merci Anneken voor de sponsoring! Als we Museeuw tegenkomen zorg ik voor een gehandtekende onderbroek (van hem). En als ik Philippe Gilbert kan vastgrabbelen, ja, dan weet je ook wel wat ik zal doen zeker?

1 Comments:

At 19 juli, 2007 13:54, Anonymous Anoniem said...

Zijn puisten uitnijpen?

 

Een reactie posten

<< Home